Директорът на ГДБОП Калин Стоянов не е бил разпитван по

...
Директорът на ГДБОП Калин Стоянов не е бил разпитван по
Коментари Харесай

МВР: Директорът на ГДБОП не е бил разпитван по разследването срещу него и не е получавал никакви официални документи

Директорът на ГДБОП Калин Стоянов не е бил разпитван по следствието против него и не е получавал никакви публични документи. Министерство на вътрешните работи няма да разяснява известието на Софийска районна прокуратура, че основният комисар е упрекнат за опит за напън над прокурор. Това оповестиха от министерството в известие до медиите.

Както ПИК заяви, по-рано през днешния ден прокуратурата повдигна обвиняване на Стоянов, че на 11 декември " на висок звук се опитал да склони прокурор да се съгласи с претенции на отбраната на обвинения Борислав Колев - да не внася митинг по избраната му мярка за неотклонение „ домакински арест “ и да му се позволи да пътува отвън страната ". Калин Стоянов декларирал на наблюдаващ делото прокурор, че поставя точка на следствието като отхвърля да извърши настояванията на отбраната, както и че ще ѝ бъде търсена отговорност за това от обществото.
свързани новини31378преди 2 часа91630на 16.12.2021
Действията на прокуратурата са по отношение на следствието за пране на пари от строителството на автомагистрала " Хемус ", по което е упрекнат футболният арбитър Борислав Колев. Във вторник той даде показания след среща с Бойко Рашков и Иван Гешев. От него се чака да разкрие други хора, които ас взели участие в схемата с тегленето на милиони на каса и къде са отивали парите.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР