Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов даде специално интервю за изтеклите

...
Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов даде специално интервю за изтеклите
Коментари Харесай

Шефът на ГДБОП пред Нова тв за това дали ще има още арести за изтеклите данни от НАП

Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов даде особено изявление за изтеклите данни от Национална агенция за приходите пред Нова тв за предаването " Плюс - минус ":

" Човек постоянно прави неточности. Работата на киберколегите е да открият тези неточности. Въпросното лице е сложило диря в базите на Национална агенция за приходите, че точно той е причинител. 
На неговия компютър са открити базите данни на Национална агенция за приходите, манипулирането на текста от съветски хакер до няколко медии в България, има лист с 49 компании и асоциираните с тях бази данни. Това очевидно му е деността във компанията.

Някои от звуковите файлове са показателни. Много други доказателства ще бъдат събрани. Целият отдел е впрегнат в това. 



За нас има доттатъчно данни, които приказват за възможния гарант. 
Прокурорите са решили. Да забележим какви пояснения ще даде и ще стане ясно в правосъдната зала. Има директория с бази данни. Има звукови файлове. Ще забележим дали ще има още арести. Специализираната прокуратура ще повдигне такива обвинявания, ако има доказателства за други участници.



Разчитаме на американски структури, изпращаме експерти в Европа и Съединени американски щати на образование. Една отбрана през днешния ден е добра, на следващия ден към този момент не. След това ще се подобрят технологиите ", разяснява основният комисар. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР