Директорът на ФБР Кристофър Рей свидетелства във вторник, че терористичната

...
Директорът на ФБР Кристофър Рей свидетелства във вторник, че терористичната
Коментари Харесай

Директорът на ФБР казва, че терористичните заплахи са се повишили до рекордно високо ниво от 7 октомври: `Мигащи светлини навсякъде`

Директорът на ФБР Кристофър Рей свидетелства във вторник, че терористичната опасност, пред която са изправени Съединените щати, е достигнала невиждани равнища след офанзивата на 7 октомври против Израел.

Sen. Линдзи Греъм, R-S.C., помоли Рей да опише настоящата „ матрица на заканите “, пред която са изправени Съединените щати по време на чуване в правната комисия на Сената.

„ Това, което бих споделил, че е неповторимо за средата, която ние сега в кариерата ми е, че макар че може да е имало моменти през годините, когато обособените закани можеха да са по-високи тук или там, в сравнение с където може да са сега, в никакъв случай не съм виждал миг, в който всички закани или толкоз доста от заканите са нараснали, всички едновременно ", отговори шефът на ФБР.

„ И по този начин, прилика с мигащите червени светлини към 11 септември – всички светлини са мигали в алено преди 11 септември, явно “, продължи Греъм. „ Очевидно всички ние г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР