Директорът на екоинспекцията в Пазарджик Костадин Гешев потвърди пред ,

...
Директорът на екоинспекцията в Пазарджик Костадин Гешев потвърди пред ,
Коментари Харесай

Завод в Пещера гори дрехи и опасни отпадъци, но законно

Директорът на екоинспекцията в Пазарджик Костадин Гешев удостовери пред, че в новия цех на „ Биовет “ в Пещера се изгарят облекла, импорт от чужбина, само че активността е законна .
Сигналът за това бе подаден от цивилен предприемчив комитет, съгласно който въздухът в града е замърсен и със характерна миризма.

Костадин Гешев е безапелационен, че няма риск за здравето на хората, защото унищожаването на отпадъците се прави в съвременна апаратура за изгаряне на рискови промишлени боклуци.

Да, има и облекла импорт, става въпрос за апаратура за изгаряне на боклуци . Тази апаратура за изгаряне, в това число и за рискови боклуци. Останалите неща - облекла и по този начин нататък са безусловно позволени. Дали са от Италия или от България, най-важното е дали инсталацията дава отговор на всички условия “, сподели той.

Системата е направена по този начин, че сега, в който някой индикатор излезе над нормата, автоматизирано гаси котела . Дрехите са безусловно позволени за изгаряне в тази апаратура. Досега не е имало превишение на нормите при тези непрекъснати измервания “, изясни Костадин Гешев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР