Директорът на една от трите най-престижни колоездачни обиколки в света

...
Директорът на една от трите най-престижни колоездачни обиколки в света
Коментари Харесай

Организаторите на Вуелтата планират да я проведат навреме

Директорът на една от трите най-престижни колоездачни обиколки в света Вуелта – Хавиер Гийен, съобщи, че уредниците на конкуренцията възнамеряват тя да стартира по график макар тежката рецесия с ковид в Испания.

El mapa de #LaVuelta20

Here it is, the map of #LaVuelta20 pic.twitter.com/OKcAcNHDsT
— La Vuelta (en casa ) (@lavuelta) December 17, 2019
Първата по календар от трите огромни обиколки – Джиро д’Италия, към този момент бе отсрочена, а Тур дьо Франс, който би трябвало да стартира на 27 юни, е заплашен от същата орис. Организаторите на Вуелтата обаче се надяват, че по-късната стартова дата – 14 август, може да разреши на надпреварата да се организира по проект.

“Намираме се в специфична обстановка, само че целият екип на Вуелта работи с мотивация и с концепцията, че конкуренцията ще стартира по график. Трябва да сме готови. Поради тази причина аз предавам възторг и мотивация на екипа в този тежък интервал и мога да ви уверя, че сме по-координирани и обединени от всеки път. Искаме да създадем страхотна Вуелта 2020 – най-хубавата в историята”, съобщи Гийен.

“Притеснен съм от всичко, което се случва, най-много от човешка позиция. Това е невероятна, немислима обстановка. Опитвам се да съблюдавам наложените ограничения, които са нужни, и употребявам работата си като терапия. Откриваме нови неща като технологиите за видеоконференции, и работим нови хрумвания, мотивация и въображение”, добави той.

Испания е една от най-тежко ударените от COVID-19 страни в света, като досега са регистрирани над 64 хиляди инфектирани с вируса и близо пет хиляди смъртни случая. /БГНЕС
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР