Директорът на дирекция Контрол в централното управление на Националната агенция

...
Директорът на дирекция Контрол в централното управление на Националната агенция
Коментари Харесай

Директор от НАП напусна, свързват го с Божков

Директорът на дирекция " Контрол " в централното ръководство на Националната организация по приходите Васил Панов напуща системата на приходната организация по свое мечтани през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на Национална агенция за приходите.

" Ръководството на Национална агенция за приходите благодари на господин Панов за напъните и резултатите, реализирани за над 25 години работен опит в системата на приходната администрация ", се споделя в прессъобщението. До провеждането на конкурс длъжността ще бъде изпълнявана от Раймонда Овчарова, шеф отдел към дирекция " Контрол ".   

Васил Панов бе и дълготраен член на Държавната комисия по хазарта. Той беше назначен е от квотата на министъра на финансите. Панов напусна комисията през февруари тази година, когато всички членове бяха сменени поради абсурда със занижените хазартни такси, ощетили бюджета с близо 700 млн. лева

Панов е апетитен за " острието " на избягалия в Дубай и собственик на 18 обвинявания Васил Божков в Държавната комисия по
хазарта (ДКХ). Панов е помагал за изхвърлянето на компанията Betfair от българския пазар, както и за лишаването на други задгранични компании, кандидатствали за лиценз за легална работа на родния пазар.

Шефът на дирекция " Контрол " в Национална агенция за приходите Васил Панов е оставил без реакция по-ниските такси, които са плащали хазартните компании на Васил Божков.

За последните 5 години комисията е правила над 3000 инспекции, а Национална агенция за приходите - над 800 проверки на хазартните оператори, само че не са разкрили нарушавания в заплащането на таксите. Преди време пък аленият Румен Гечев попита за какво толкоз време след абсурда въпросният служител още не е уволнен.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР