Директорът на Детско-юношеската школа на Левски-Раковски Станислав Ангелов информира обществеността

...
Директорът на Детско-юношеската школа на Левски-Раковски Станислав Ангелов информира обществеността
Коментари Харесай

Хулигани поругаха стадиона на Левски-Раковски, Пелето с вдъхновяващи думи към децата от школата

Директорът на Детско-юношеската школа на Левски-Раковски Станислав Ангелов осведоми обществеността за жестоко тъпчене на труда, който всички всекидневно поставят в столичния клуб.

Пелето сподели фотоси на терена на отбора, който е бил залят с киселина, която е обезобразила цялата тревна завивка от хибриден вид.
 Снимка 473403
Източник:

Вместо да избухне против зложелателите на клуба, Ангелов даде обещание да направи още по-хубав и функционален терена за децата на Левски-Раковски.
 Снимка 464197
Източник:

Ето какво написа той в формалната страница на клуба във " Facebook " (предлагаме ви текста в достоверния му тип, без редакторска намеса):

" Здравейте, другари, поддръжници, почитатели и родители!

Здравейте, благи деца!

Аз се споделям Станислав Ангелов и съм шеф на нашата футболна школа. За първи път си разрешавам да излезна с персонално послание във фейсбук страницата ни и се надявам колкото се може повече хора проникновено да схванат дълбокия смисъл!

Във време на пандемия, боязън, суматоха и невиждани ограничения за сигурност в целия свят с огромно оскърбление разбрах, че някои " доброжелатели " още веднъж с огромна ненаситност и приятност са поляли с сразяващ тревата хербицит, този път много усърдно съвсем целия централен футболен терен на стадион " Раковски "?!

Както преди, по този начин и в този момент нямам никаква визия за какво и какво се цели с този безмилостен акт?!

Може би е персонално против мен...ако е по този начин, за какво този " човек " не се изправи почтено пред мен с претенциите си, а работи тайно и плахо?!

Може би се цели уронване на престижа на цялата школа...нямам визия?!

Знам обаче, че от този нисш акт ще страдат единствено децата, та нали те би трябвало да играят на този до скоро прелестен терен!!

Жалко е, че би трябвало да се занимаваме с дребнотемия и спомагателни резрушения в тези извънредно тежки за света дни, в които би трябвало да си оказваме помощ, поддържаме и в международен мащаб по всякакъв начин да се обединим без значение от разлики, раса, просвета и вяра, да се смирим и преосмислим думите и дейностите си, и с усмивка и религия да си подадем ръка?!

Всеки, който най-малко малко ме познава и му е известна моята история от детството ми до в този момент, знае, че аз постоянно откликвам на неприятното с доста обич, самообладание и доброта даже на най-жестоките ми съперници и на най-върлите офанзиви против мен!!

Аз съм академик от моята майка, която е един от най-достойните модерни хора в нашата страна, да посрещам всички несгоди с усмивка и религия!!!

Най-лесното нещо на този свят е да разрушиш!!!

Има кой да ги съди...аз персонално съм им дал прошка!!!

Тук съм, с цел да строя, да строя освен за себе си, а и за всички към мен, да строя бъдеще за нашите деца!!

Миналото лято, когато нарязаха мрежите и заляха терена с киселинен препарат, ми пристигна силата да изградя най-модерния и прекрасен хибриден терен от най-ново потомство, особено и извънредно за вашите деца!!

Сега след този акт имам вяра, че ще ми пристигна упоритостта, вярата и поддръжката да изградя нещо още по-мащабно, още по-голямо и още по-креативно!!!

Така е, драги читатели, на това изучавам и ще не преставам да изучавам вашите деца!!

Никога да не се отхвърлят!!

Да отвръщат на нисшото и неприятното единствено с усмивка, религия и доброта!!

Тяхната работа когато пораснат е да градят....да градят бъдеще за себе си и за всички хора по света!!

Защото, благи хора, най-съществен е персоналният образец!!!

Това е моят завет към всяко едно дете, до което се допирам!!!

С Вяра и Любов Смело Напред!!

Бъдете рационални, пазете се!

Желая ви здраво здраве!

С почитание: Ст. Ангелов

(батко Пеле) ".

" Топ прогнози ": Очакванията на Станислав Ангелов за най-интересните мачове в Европа

Този път Реал и Атлетико ще си вкарват голове, счита Пелето
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР