Директорът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов съобщи, че

...
Директорът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов съобщи, че
Коментари Харесай

Нападнатият кандидат-кмет на Зидарово имал неуредени отношения със софийски бизнесмен

Директорът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов заяви, че причинителите са арестувани в границите на профилирана полицейска интервенция, извършена редом на територията на София, Бургас и Созопол.

Задържани са петима души, измежду които е и поръчителят, сподели комисар Павлов, представен от Българска телеграфна агенция.

" Той е престъпно проявено лице с бизнес ползи в Созопол. Познавали са се с потърпевшото лице, като повода за нанесения побой са неуредени личностни взаимоотношения. Няма данни нападението да е осъществено по отношение на идните избори ", добави той.

Четирима от арестуваните са от София, а един е от Бяла Слатина. Разследването е открило, че директните причинители на закононарушението са получили по 1500 лв.. Ако бъдат приети за отговорни, ги грози затвор до три години, оповестиха от Районната прокуратура в Бургас.

Всички са арестувани за период до 72 часа, като следва държавното обвиняване да изиска непрекъснат арест, по отношение на тях.

Кандидатът за кмет на село Зидарово беше атакуван в ранните часове на 22 октомври и настанен в УМБАЛ Бургас с общи пострадвания и счупено ребро.

" Чух стъпки зад тила си, просто се обърнах и усетих страшна болежка в очите от спрей - не подобен газообразен, ами течен. И оттова удари с палка, повалиха ме на земята, избави ме това, че говорех по телефона и почнах да викам: " Нападат ме, атакуват ме! " И те се усетиха и избягаха, но до момента в който избягат, отнесох удари в главата, в ребрата. Предполагах, че ще кажат нещо, а те мълчаха и удряха ", описа Бардуков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР