Директорът на болницата в Разлог д-р Радка Божикова обясни, че

...
Директорът на болницата в Разлог д-р Радка Божикова обясни, че
Коментари Харесай

Директорът на болницата в Разлог: Спасената от района на връх Вихрен бременна жена загуби бебето си

Директорът на болничното заведение в Разлог доктор Радка Божикова изясни, че избавената бременна жена от региона на връх Вихрен е изгубила бебето си.

„ Беше направено всичко належащо, с цел да може да се спре кървенето. Пациентката е знаела, че бременността не се развива както би трябвало. Най-вероятно е в резултат на високата надморска височина, физическото натоварване “, сподели доктор Божикова пред bTV.

Припомняме, че през вчерашния ден планински спасители и боен хеликоптер помогнаха на бременна жена, която е получила щедро кръвотечение. Акцията е светкавична и дамата е превозена с хеликоптер до болничното заведение в Разлог.

„ Сигналът е подаден в 15:38 часа за 36-годишна жена с щедро генитално кървене. Беше направена съвършена организация, пациентката беше свалена до място, където да може да кацне вертолета. Пациентката беше превозена до болничното заведение, очакваше я екип от акушер-гинеколог, анестезиолог, реаниматор. Бяха оказани нужните дейности за бързо прекъсване на кървенето “, изясни доктор Божикова.

Тя е била в 11 гестационна седмица, сега е в устойчиво положение и се усеща добре

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР