Директорът на Арсенал Раул Санлехи заяви, че клубът трябва да

...
Директорът на Арсенал Раул Санлехи заяви, че клубът трябва да
Коментари Харесай

Шеф на Арсенал начерта целите пред Артета

Директорът на Арсенал Раул Санлехи съобщи, че клубът би трябвало да мисли малко по малко за задачите си под управлението на Микел Артета, като за сегашния сезон задачата ще е завръщане в Шампионската лига следващата година.

Артета беше назначен публично за управител на Арсенал през тази седмица, като в съботния ден той изгледа онлайн равенството 0:0 на "топчиите "при гостуването на Евертън. Отборът се намира понастоящем на 6 точки от зона Шампионска лига в шампионата, а Санлехи акцентира, че точно това ще е задачата на испанския експерт в първите му месеци отпред.

"Има разнообразни равнища на триумф. Ние, несъмнено, желаеме да стигнем до най-високото равнище, което включва битка и за най-големите титли в играта. Към сегашния миг обаче задачата ни ще е завръщането в Шампионската лига следващата година ", запона Санлехи.

"Искаме да подобрим актуалната си обстановка, като местата, даващи прави на присъединяване в Шампионската лига ще са в полезрението ни, тъй като усещаме, че там е нашето място ", приключи един от управителните органи в клуба.

Първият формален мач на Артета отпред на Арсенал ще е против Борнемут на 26-ти декември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР