Директорът на американското Централно разузнавателно управление (ЦРУ) Бил Бърнс е

...
Директорът на американското Централно разузнавателно управление (ЦРУ) Бил Бърнс е
Коментари Харесай

Директорът на ЦРУ тайно е посетил Украйна

Директорът на американското Централно разследващо ръководство (ЦРУ) Бил Бърнс е посетил Украйна по-рано този месец, с цел да се срещне с президента Володимир Зеленски и други длъжностни лица, защото войната може да продължи  втора година, заяви CNN с позоваване на информиран източник.

" С визитата си той е усилил уговорката на Съединени американски щати да оказват поддръжка на Украйна в битката й против съветската експанзия, в това число  чрез шерване на разследващи данни ",  съобщава американски чиновник в коментар за телевизионния канал.

Източниците на CNN не оповестяват детайлности за визитата.

Междувременно анализаторът от Defense Express Сергий Згурец разяснява, визитата на Бърнс може да е знак, че Русия се готви да използва нуклеарно оръжие.

" Поставям визитата на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ в Киев на едно равнище с диалозите на министрите на защитата на Съединени американски щати и Англия, както и с телефонните диалози сред съветския министър на защитата Шойгу и сътрудниците му от Франция, Англия и Съединени американски щати. Сега Русия доста интензивно прави внушения за някаква " мръсна бомба ", която щяла да използва Украйна. Всичко това е обвързвано между тях. Искам да припомня, че за финален път шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ посети Украйна преди нахлуването на Русия. Тогава той показа доказателства за това по какъв начин Русия ще реализира нашествието в Украйна. " – разяснява Згурец, представен от Униан.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР