Директорът на 119-то училище в София Диян Стаматов и мениджърът

...
Директорът на 119-то училище в София Диян Стаматов и мениджърът
Коментари Харесай

Бившият зам.-министър Диян Стаматов става общински съветник

Директорът на 119-то учебно заведение в София Диян Стаматов и мениджърът Борис Петров влизат в Столичния общински съвет от листата на ГЕРБ. Това излиза наяве от решения на ОИК - София.

Петров влиза на мястото на определената за четвърти път за кмет на София Йорданка Фандъкова , която беше лидер на листата на ГЕРБ. Стаматов става общински консултант, откакто определената Валя Чилова се отхвърля от мястото .

Чилова е дълготраен общински консултант. Тя е в структурите на Общинския съвет от 2008 година Тя е и ръководител на една от структурите на ГЕРБ - Предприемачи-ГЕРБ. В предходния мандат беше ръководител на инженерната комисия в СОС .
 Окончателно: 49.98% за Фандъкова, 45.13% за Манолова Обновена
Окончателно: 49.98% за Фандъкова, 45.13% за Манолова

Мая Манолова ще желае анулиране на избора на кмет…

Чилова бе отпред на работната група, която приготви решението за търсене на външен стратегически вложител в " Топлофикация - София " . Тя водеше договарянията със " Софийска вода " за сключване на анекс към концесията през 2018 година С него сдружението се ангажира до края на концесията през 2025 година да влага още над 360 млн. лева във ВиК мрежата.

Евродепутатът Ангел Джамбазки , който беше претендент за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация остава в европарламента. На негово място в СОС влиза шефът на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация юрист Михаил Петров.

Първото съвещание на новия Общински съвет на София ще е във вторник. То е планувано от регионалния шеф на София Николай Пехливано в. Тогава всички определени за съветници и кметове ще положат клетва. След това новите общинари би трябвало да изберат ръководител на СОС с скрито гласоподаване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР