Директорът Човешки ресурси“ на Google, Айлийн Ноугтън се оттегля от

...
Директорът Човешки ресурси“ на Google, Айлийн Ноугтън се оттегля от
Коментари Харесай

HR директорът на Google се оттегля от поста си

Директорът „ Човешки запаси “ на Гугъл, Айлийн Ноугтън се отдръпва от поста си. Това разгласи изпълнителният шеф на компанията майка Alphabet, Сундар Пичай, представен от „ Франс Прес “.

„ Съпругът ми и аз го взехме решение – след 6 години, първо в Лондон, а след това в Сан Франциско – ще се върнем вкъщи в Ню Йорк, с цел да сме по-близо до фамилията си “, споделя самата Ноугтън

Тя е подготвена да спомага за откриването на нейн правоприемник и ще продължи работата си за софтуерния колос на друга позиция. В интервала на ръководството ѝ над 70 хиляди служителя са почнали работа в компанията.

Управлението ѝ бе белязано от опитите на чиновници да подправят контракти с американските военни и приспособяването на версия на търсачката за Китай. През предишния ноември Гугъл уволни четирима души, нарушили политиките за сигурност на данните, като един от тях бе обвързван с петиция, осъждаща работата на компанията с Американската организация за митнически и гранини патрули,  замесена в репресията против незаконната имиграция на президента Доналд Тръмп.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР