Дипломацията на САЩ се е провалила и Вашингтон е преминал

...
Дипломацията на САЩ се е провалила и Вашингтон е преминал
Коментари Харесай

Мария Захарова обяви пълна победа на Русия над САЩ в дипломатическата игра

Дипломацията на Съединени американски щати се е провалила и Вашингтон е минал към заплашване със наказания, съобщи формалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова, написа съветското издание „ Взгляд “., представено от Фокус.
Според думите на Захарова, Съединени американски щати очевидно „ не са намерили благоприятни условия да поддържат дипломатическата игра “ с Русия. Вашингтон, „ като цяло, се е провалил в своята дипломатическа игра в района на Близкия Изток и Северна Африка “, съобщи Захарова. В резултат американската страна е „ минала към проект „ Б “: безпределно заплашване и наказания “.
„ Това просто е част от огромната тактика “, е заключението на Захарова.
Представителят на Министерство на външните работи на Русия добави, че „ това не е оригиналност в интернационалните връзки “. Новото, както акцентира Захарова, се състои в това, че страните, „ които до през вчерашния ден са пропагандирали свободата и конкуренцията, неприемливостта на намесите вв икономическите процеси, в свободна търговия и така нататък, в този момент се занимават, дори не с протекционизъм, а просто със силов напън за реализация на личните си проекти и начинания “.
„ Взгляд “ припомня, че при започване на април Съединени американски щати вкараха нови наказания срещу Русия. В неделя непрекъснатият представител на Съединени американски щати при Организация на обединените нации Ники Хейли съобщи, че Вашингтон се готви да наложи нови наказания против Русия поради Сирия. Това би трябвало в понеделник (местно време). Но Министерството на финансите и Белият дом към момента не са удостоверили заявката на Хейли.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР