Дипломатите ни в Москва, които неотлъчно се интересуваха и правеха

...
Дипломатите ни в Москва, които неотлъчно се интересуваха и правеха
Коментари Харесай

МВнР: Тленните останки на Лорина Камбурова ще бъдат изпратени до България

Дипломатите ни в Москва, които неразделно се интересуваха и правеха всичко допустимо да облекчат ориста на актрисата Лорина Камбурова през последния месец, са в непрекъснат контакт с роднините. Посолството ни в Русия продължава да оказва нужното подпомагане. То е напълно ангажирано с обезпечаване на опция за бързо осъществяване на нужните процедури и изпращане на тленните остатъци на Лорина Камбурова до България на опечалените родственици.

Това се споделя в известие на Министерството на външните работи, откъдето изричат съболезнования на фамилията и околните на Лорина Камбурова.

В петък пристигна шокиращата вест за неочакваната гибел на младата актриса.

Лорина Камбурова е умряла в болница в Москва. Тя е прекарала няколко дни на болнично легло в тежко положение след затруднения от двойна вирусна пневмония.

Лорина Камбурова е родена във Варна. Завършва НАТФИЗ през 2014 година Известна е с ролята на Леа в сериала „ Връзки”. Има функции в задгранични пълнометражни продукции, работи като модел и взе участие в голям брой реклами. Участвала е в постановките „ Неестествен подбор” и „ Повелителят на мухите”. Дублира в „ Гъмбол”, „ Тотална драма”, „ Пингвините на Мадагаскар”, “Барби и тайното кралство”.

Тя е вокал на акустичната тайфа „ Росен и Лорина”, където си партнира дружно с актьора Росен Пенчев.

Дълбок реверанс пред паметта й и нейния гений.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР