Дипломатическото представителство на САЩ в Москва пуликува на 27 септември

...
Дипломатическото представителство на САЩ в Москва пуликува на 27 септември
Коментари Харесай

Американските власти призовават своите граждани незабавно да напуснат Русия

Дипломатическото посланичество на Съединени американски щати в Москва пуликува на 27 септември предизвестие за ограниченията за сигурност за жителите на Съединени американски щати, които живеят или краткотрайно обитават в Русия.

За това оповестява Еuronews.

Властите приканват съотечествениците си да се въздържат от пътешестване в Русия, а " тези, които живеят или пътешестват в Русия, би трябвало неотложно да изоставен страната ".

Посолството обръща внимание на жителите на Съединени американски щати, че по отношение на оповестената на 21 септември готовност управляващите на Русия " могат да откажат да признаят американското поданство на лицата с двойно поданство " и да попречат на излизането им от Русия, както и да призоват лицата с двойно поданство на военна работа.

В известието си посолството показва забележителното понижаване на комерческите полети от Русия. В случай на цялостно неявяване на самолетни билети, управляващите приканват жителите си да изоставен територията на Руската федерация по сухопътни направления, с коли и рейсове.

Съдейки по тона на известието, следващото предизвестие е обвързвано с допустимо затваряне на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР