Дипломатическите ни представителства в САЩ съобщиха, че няма получени сигнали

...
Дипломатическите ни представителства в САЩ съобщиха, че няма получени сигнали
Коментари Харесай

Няма пострадали български граждани при протестите в САЩ

Дипломатическите ни представителства в Съединени американски щати оповестиха, че няма получени сигнали за потърпевши български жители при митингите в страната. По информация на посолството ни във Вашингтон член на Българо-Американска Полицейска Асоциация (Б.А.П.А.) е потърпевш по време на митингите в Съединени американски щати. Той желае да остане неизвестен, като за него знаем единствено, че е американски жител от български генезис, предадоха от Министерство на външните работи.

Заради избухналите митинги в Съединени американски щати е въведен полицейски час в някои градове в страната: Маями (Флорида), Атланта (Джорджия), Луивил (Кентъки), Нашвил (Тенеси), Чарлстън (Южна Каролина), Минеаполис (Минесота), Синсинати (Охайо), Филаделфия (Пенсилвания), Питсбърг (Пенсилвания), Маями (Флорида), Портланд (Орегон), Юджийн (Орегон), Солт Лейк Сити (Юта). Обявените ограничения засягат и Лос Анджелис (Калифорния), Сиатъл (Вашингтон), Чикаго (Илинойс) и столицата Вашингтон.

Генералният ни консул в Лос Анджелис Веселин Вълчев осведоми, че в Лос Анджелис и Сиатъл е въведен полицейски час на 30 май от 20.00 часа до 5.30, който ще продължи до второ разпореждане. Гражданите ще могат да излизат по време на полицейския час при изискване, че отиват на работа или се връщат от работа или в случай че би трябвало да посетят лечебно заведение по неотложност. В някои елементи на град Лос Анджелис – Санта Моника и Бевърли Хилс полицейският час е разгласен от 16.00 часа до 5.30 часа сутринта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР