Дипломатическата мисия на Израел в България излезе с позиция относно

...
Дипломатическата мисия на Израел в България излезе с позиция относно
Коментари Харесай

Посолството на Израел в България оказа подкрепа на еврейската общност в страната ни

Дипломатическата задача на Израел в България излезе с позиция по отношение на зачестилото потребление на език на омразата от публични фигури в България. Във въпросната отблъскваща изразителност се прокрадваше и антисемитизъм.

ФАКТИ публикуваме позицията на израелското посолство без редакторска интервенция:

" Посолството на Израел в България застава паралелно с eврейската общественост в България и нейното управление в битката против антисемитизма и езика на омразата, явления, които в последно време се демонстрираха неведнъж в разнообразни мнения на обществени фигури, в медиите и обществените мрежи. Такъв възмутим език на омразата неотдавна употребява претендентът за вицепрезидент на Политическа партия „ Възраждане” Елена Гунчева, както и някои от нейните почитатели.

Посолството на Израел в България осъжда всички антисемитски и антихуманни прояви, които заплашват обществения мир и съдействието сред представители на разнообразни общности и групи хора.

Посолството на Израел е уверено, че българските управляващи подхващат всички нужни ограничения за противопоставяне на антисемитизма и езика на омразата. Българските институции и общество се ангажират да предизвикват толерантността и взаимното съгласие посредством разнообразни средства и начинания, измежду които е планът на Министерството на външните работи за правене на Национален проект за битка с антисемитизма, които Посолството на Израел напълно поддържа ".

Припомняме, че медията ни реагира на неприемливия език на адв. Елена Гунчева и реагира против него с.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР