Дипломати от цял свят, сред които и 21 жени-посланички, се

...
Дипломати от цял свят, сред които и 21 жени-посланички, се
Коментари Харесай

Дипломати от 60 държави се включиха в базара на Международния женски клуб в София

Дипломати от целия свят, измежду които и 21 жени-посланички, се включиха в благотворителния базар на Международния женски клуб, който се организира за 24-ти път в столицата.

Официално лентата преряза доайенът на дипломатическия корпус Ахмед Ал Мадбух, дипломат на Палестина дружно с част от жените-посланички. Организаторите на проявата Албена Джоунс и Никол Саймънс получиха поздравления от Малина Едрева, ръководител на културната комисия в Столична община. По-късно през днешния ден в проявата ще се включат със свои осъществявания Рут Колева, Поли Генова, Веси Бонева, Деси Андонова,Устата и музикантите от „ Мехехе “.

В тазгодишното издание на Базара се включиха 60 страни от целия свят. Представителите на другите култури показват неповторими ръчно направени сувенири и дрехи, присъщи кулинарни шедьоври и разнообразна културна стратегия. Тази година за първи път в събитието вземат участие и страни като Ватикана, Монако и Гватемала. Всички събрани средства на Базара ще бъдат дарени за обществено значими български дела.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР