Дипломатът Стефан Тафров спечели вътрешния вот за кандидат - евродепутати

...
Дипломатът Стефан Тафров спечели вътрешния вот за кандидат - евродепутати
Коментари Харесай

Тафров спечели вътрешния вот на Да, България за евродепутати

Дипломатът Стефан Тафров завоюва вътрешния избор за претендент - евродепутати на партия " Да, България ". Във вота, който за първи път се организира електронно посредством особено приложение за мобилни телефони, са взели участие близо 6 000 души. Тафров и класираните след него ще вземат участие в общата листа на обединяването " Демократична България " за Евроизборите на 26 май.


Стефан Тафров печели безапелационно гласуването с 63 700 точки. След него се подреждат Мария Спирова, Алина Добрева, Велизар Шаламанов, Емил Георгиев.

Като " извънреден работяга " дефинираха Тафров от " Да, България ".
Стефан Тафров: Аз съм бил дълги години дипломат на България, бил съм в чужбина и когато човек стои зад една табелка " България " е доста значимо в един миг от живота си да разбере дали това някакси се е забелязало, тези старания, които е правил да работи за страната си. Е, става известно, в този момент, около тези избори, че много хора са ги забелязали и са го изразили с гласа си.
Колкото до общата листа на " Демократична България ", чака се каква ще е ориста на преференциалния избор, с цел да стартира реденето й. Критерий за мястото в нея ще е приносът на претендента.

От " Да, България " приканиха да не се търси конспирация за кого ще е първото място - за Светослав Малинов или за Стефан Тафров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР