Дипломат номер 1 на Австрия Карин Кнайсъл каза Да на

...
Дипломат номер 1 на Австрия Карин Кнайсъл каза Да на
Коментари Харесай

Външният министър на Австрия каза Да на любимия си, Путин поздрави булката

Дипломат номер 1 на Австрия Карин Кнайсъл сподели " Да " на обичания си Волфганг Майлингер. Сватбеното празненство притегли вниманието на цялата интернационална общественост, откакто булката реши да предложения на събитието персонално президента на Русия Владимир Путин.

 © Българска телеграфна агенция
Сред останалите посетители е канцлерът на Австрия Себастиан Курс, както и други представители на политическия хайлайф от страната и Европа. Сватбената гала се организира в имението " Чепе " в Гамлиц.

Световните организации към този момент разпространиха фотоси от тържеството, а в обществените мрежи бяха оповестени и фрагменти, на които Кнайсъл театралничи дружно с Путин.

На мястото на празненството дойде и съветски казашки хор. Според известия на локални медии, позоваващи се на дипломатически източници, точно осъществяването на казашкия отбор ще бъде брачен подарък на съветския президент за младоженците.

President of #Russia and #OPEC Secretary General at the #Austrian Foreign Minister`s Wedding Ceremony. @OPECSecretariat#OOTT@Karin_Kneisslpic.twitter.com/wKFlAzKuTC
— Reza Zandi (@R_Zandi) 18 август 2018 година
След сватбата Путин непосредствено ще отлети за Берлин за договаряния с немската канцлерка Ангела Меркел. Те ще се състоят в нейната резиденция край столицата. Очаква се преди началото на срещата двамата да създадат изказвания за пресата, в които да оповестят главните тематики на идните диалози.
 Часове до сватбата на посланик номер едно в Австрия, Путин ще е измежду гостите Часове до сватбата на посланик номер едно в Австрия, Путин ще е измежду гостите
Часове остават до най-дългоочакваната женитба в Австрия. Външният министър на страната Карин Кнайсъл ще мине под венчило с предприемача Волфганг Майлинге...
 © Българска телеграфна агенция
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР