Диплома за завършено образование, за която има данни, че е

...
Диплома за завършено образование, за която има данни, че е
Коментари Харесай

Откриха фалшива диплома и пистолет в частен дом при спецакция в Шуменско

 Диплома за приключено обучение, за която има данни, че е неистинска и газов револвер, евентуално преправен в военен, са открити и конфискувани след претършуване в частен дом в село Габрица по време на профилираната полицейска интервенция през вчерашния ден.

Около 09:15 часа полицейски чиновници направили инспекция в жилище, населявано от 52-годишен локален гражданин. Намерен и иззети  бил газов револвер " Екол “ с неразчитащ се номер и пълнител за муниции, който бил празен. Намерена и е тапия за приключено главно обучение, издадена на името на 52-годишния мъж, която е била показана за издаване на удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. Предстои да се обясни дали е неистинска. Образувано е досъдебно произвеждане.

По време на полицейската интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в селата Габрица и Черноглавци полицейските чиновници са ревизирали 59 моторни транспортни средства и 83 лица. За разнообразни установени нарушавания са формирани 11 акта, наложени са 12 санкции с фиш. Установени са 199 нарушавания на скоростните режими. Извършени са взаимни инспекции със чиновници на ОДБХ в три търговски обекта, нарушавания не са открити.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР