Дионтей Уайлдър разкри плана си за евентуални трима съпернци, срещу

...
Дионтей Уайлдър разкри плана си за евентуални трима съпернци, срещу
Коментари Харесай

Джошуа не влиза в плановете на Уайлдър

Дионтей Уайлдър разкри проекта си за възможни трима съпернци, против които ще се изправи в близко бъдеще, и Антъни Джошуа не е измежду тях.

Световният първенец на WBC в тежка категория ще срещне Луис Ортис и Тайсън Фюри в идващите си два дуела преди дуела за сливане на купите.

„ Мачът против Ортис несъмнено ще се състои”, съобщи Уайлдър пред BBC Sport. „ Очаквам да се удрям против него. След като го нокаутирам, ще се изправя против Фюри, който също ще нокаутирам. Ще се отърва и от Ортис, и от Фюри. Но Ортис е с преимущество. След това ще пристигна ред на обединителния дуел.”

„ Бронзовият бомбардировач” и Фюри се срещнаха на кръга предишния декември, когато дуелът приключи без победител.

Съществува опция за дуел против Антъни Джошуа, макар че британецът се отхвърли от трите си трофеи, откакто бе надвит от Анди Руис. Двамата ще се срещнат още веднъж в Саудитска Арабия, а Уайлдър чака нова победа за американеца с мексикански генезис.

„ Видях по какъв начин Руис удари Джошуа и това го разклати. Той не съумя да се съвземе и Руис го прати в нокдаун четири пъти. Когато си в непозната обстановка за първи път, това е страховит житейски урок.”, съобщи Уайлдър.

Уайлдър обаче се съмнява, че Джошуа ще се поучи от грешките си.
„ Той би трябвало да се поучи от тази обстановка, само че считам, че Руис ще победи още веднъж. Джошуа не знае за какво е изгубил предния мач, а това значи, че няма да успее да се приготви за идващия, само че въпреки всичко всичко е възможно”, приключи боксьорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР