Дионтей Уайлдър отправи любопитни съвети към феновете на бокса как

...
Дионтей Уайлдър отправи любопитни съвети към феновете на бокса как
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър: Трябва да съм перфектен за 2 секунди! Бам, бам и лека нощ...

Дионтей Уайлдър насочи любопитни препоръки към почитателите на бокса по какъв начин да се приготвят за дуела му с Луис Ортис.
 Дионтей Уайлдър и Луис Ортис застанаха лице в лице @@@

Двамата ще се изправят за повторно един против различен в неделя рано сутринта българско време в Лас Вегас, а „ Бронзовия бомбардировач “ предизвести феновете пред тв приемниците да не се разсейват, тъй като всичко може да завърши „ за две секунди “.

 Дионтей Уайлдър и Луис Ортис застанаха лице в лице (видео + галерия)

„ Тренирахме доста крепко, с цел да се подготвим да излезем на война. Това си е война. Знаете какво да очаквате, когато аз се удрям. Както към този момент съм казвал – вземете си пуканките, пицата, отидете до тоалетната, уверете се, че гледате мача с човек, който няма да ви разсейва. Оставете настрани мобилните телефони, не желаете да сте оня вид, който единствено надига глава от екрана и пита: „ Какво стана? “. Всичко може да завърши ей по този начин. Съперниците ми би трябвало да са съвършени 12 рунда, аз би трябвало да съм съвършен за 2 секунди. Може да стане внезапно. Бам! Лека нощ, бейби! Нямам самообладание. Очаква ви нещо ужасно, ще бъде необикновен пердах в невероятна нощ “, закани се Уайлдър.

 Дионтей Уайлдър и Луис Ортис застанаха лице в лице @@@

 Луис Ортис: Вярвам, че съм най-хубавият

Очаква се след мача с Ортис „ Бронзовия бомбардировач “ да се изправи през февруари 2020 година против Тайсън Фюри в реванш на приключилия с спорно тъждество дуел посред им преди година.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР