Дионтей Уайлдър обмисля да лети за среща с Антъни Джошуа,

...
Дионтей Уайлдър обмисля да лети за среща с Антъни Джошуа,
Коментари Харесай

Уайлдър: Отивам в Англия, за да говоря с този пич Джошуа

Дионтей Уайлдър обмисля да лети за среща с Антъни Джошуа, с цел да се опита да реализира дълго чаканата им борба. Американецът държеше пояса на WBC още по времето, когато Джошуа обединяваше останалите три трофеи, а един мач посред им на избран стадий щеше да короняса неоспорим първенец.

Феновете добре знаят, че подобен пердах не се състоя, а даже и в този момент, когато купите им към този момент ги няма, договарянията за конфликт сред тях са сложни. Джошуа се би два пъти през 2023 година с обещанието, че скоро ще има дуел с Уайлдър, само че офертата от Skill Challenge Entertainment от Саудитска Арабия към този момент не е на дневен ред.

Това значи, че договарянията се връщат с няколко стъпки обратно, като промоутърите в този момент търсят метод да обезпечат място другаде. В изявление за телевизия Blue Blood Sports Уайлдър съобщи, че му е писнало от всичко това и желае да прескочи политиката, с цел да приказва непосредствено с евентуалния си противник.

" Просто не знам какво става с Джошуа, брато. Може би ще би трябвало да му се обадя или нещо такова, ще би трябвало да се срещнем в Англия, да седна с него на някой същински мъжки диалог. Сега сме в тази обстановка и какво да вършим по въпроса? Джошуа, аз и ти сме най-голямата борба в света, брато. Какво правиш? Колко хора слушаш? Наистина желая да приказвам с пича. Не мога да чувам, че му би трябвало повече време ".

От екипа на Джошуа споделят, че дуелът с Уайлдър към момента е преди всичко в листата, само че е евентуално Ей Джей да има друга борба битка преди този момент. Към тежката категория се прибавя и Франсис Нгану, като и двата тима намерено се насочват към него за своите мъже.

Уайлдър е отвън кръга към този момент повече от година и наподобява има желание да изчака Ей Джей.
 Джошуа: Спрях цигарите и прогресирах
Джошуа: Спрях цигарите и прогресирах

" Все още пребивавам с майка ми "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР