Дионтей Уайлдър изобщо не остана впечатлен от двубоя между Антъни

...
Дионтей Уайлдър изобщо не остана впечатлен от двубоя между Антъни
Коментари Харесай

Уайлдър се ядоса на Руис: Бил ял много, не тренирал усилено! Какво, по дяволите?

Дионтей Уайлдър въобще не остана впечатлен от дуела сред Антъни Джошуа и Анди Руис, като имаше доста рецензии и към двамата боксьори. И, до момента в който американецът не хареса стила, който британецът приложи по време на дуела в Саудитска Арабия, надалеч по-краен беше той по адрес на към този момент някогашния първенец на WBA, WBO и IBF.
 Уайлдър: Джошуа тичаше към кръга и правеше това цяла вечер! Не мисля, че ще забележим съединителен дуел Уайлдър е останал неприятно учуден от безобразната физическа форма на Руис и изрично съобщи, че е неприемливо един първенец да наподобява по този метод и да не се приготви уместно за отбраната на купите си.

 Анди Руис: Трите месеца на купони и празненства ми се отразиха... (видео) " Преди мача Руис сподели, че се оправя чудесно и се приготвя доста добре. Накрая какво стана? Чухте го какво сподели след края на мача - бил ял доста, не упражнявал интензивно. Какво, по дяволите? Аз персонално не станах първенец, с цел да мога просто да кажа, че в миналото съм печелил купата и да се лаская единствено с това. Майната им на такива нелепости. Аз съм първенец и съм част от международния бокс, с цел да оставя огромно завещание ", безапелационен беше Уайлдър в специфичен материал на " The Athletic ", отдаден на дуела Джошуа - Руис. Критиките към мексиканеца не са неоправдани, като се оказа, че той е наддал близо 8 кг за реванша си против Джошуа.

 Антъни Джошуа още веднъж е кралят на тежка категория (видео + галерия)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР