Дионисиево шествие ще пренесе жителите и гостите на Пловдив в

...
Дионисиево шествие ще пренесе жителите и гостите на Пловдив в
Коментари Харесай

Започват дегустациите на вино в Пловдив! Вижте програмата на шествието

Дионисиево шествие ще придвижи жителите и гостите на Пловдив в атмосферата на идната Международна галерия за лозарство и винарство " Винария " 2022.

Кукери от селата Отец Паисиево и Земен, тридесет гайдари от отбор „ Еподай “ и състав от пловдивския фолклорен отбор „ Тракия “ ще дефилират по улица „ Александър Батенберг “ в събота, 5 март 2022 година Всички искащи могат да се включат в празника, който ще стартира в 11.30 ч. от градинката до Римския стадион . Атрактивната натрупа ще мине по Главната улица и ще стигне до площад „ Стефан Стамболов “, където ще зарадва публиката със специфична стратегия.

По традиция Дионисиевото шествие се провежда няколко дни преди старта на „ Винария” и алегорично възвестява началото на влиятелното ревю в Международен панаир Пловдив . „ Винария” 2022 ще се организира от 9 до 13 март и ще покаже сбирки от виновност и високоалкохолни питиета на компании от 10 страни, както и нововъведения за промишлеността.

Ще бъдат показани артикули на международно приети бутикови мазета, изтънчени виновност от Тракийската равнина, гроздови еликсири от Дунавската низина, елегантни тероарни и типичен линии с усет на мавруд, кеберне и мерло.

Наред с обичайните гроздови усети винопроизводителите ще презентират авангардни серии с мирис на плодове. Плодовият мирис се вижда и при спиртните питиета, които ще бъдат експонирани. Качествената листа на виновност и спиртни питиета се добавя с най-популярното пиво – бирата. Посетителите ще могат да опитат жива крафт бира и разнообразни типове питие от одобрени пивоварни.

В 27-то издание на „ Винария” има и мощно интернационално присъединяване. Посетители и търговци ще намерят експозициите на квалитетни мазета от Италия, винопроизводители от Португалия, Чехия и Словакия, бутиково вино от Словения. богата гама от качествени тероарни виновност от Германия, Австрия и Франция. За първи път в ревюто се включват винарни от Азербайджан, които промотират национално произвеждане, обичайни и съвременни технологии във винената промишленост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР