Диона се хвали, че е сензация сред младите хора и

...
Диона се хвали, че е сензация сред младите хора и
Коментари Харесай

Диона: Работех по 16 часа на ден за 400 лева! Имам и висше образование

Диона се хвали, че е сензация измежду младежите и има над 200 000 почитатели в обществените мрежи. За нежните си 23 години претърпява няколко житейски компликации, а тази година бе част от шоуто „ ВИП Брадър “. В момента й следва да издаде нова ария, която е измислила в предаването, разбра HotArena.

На въпроса на „ Галерия “ по какъв начин прави оценка присъединяване си във формата, Денислава споделя, че не е удовлетворена, тъй като представянето й се свързва най-вече със свадите с Валентин Кулагин и се основало усещане, че Къщата надали освен тя е крещяла. „ Това не е моят същински облик, аз съм доста положителен и занимателен човек. Всъщност в къщата непрекъснато танцувах и пеех, разказвах доста за себе си. С Мира имах дълъг диалог, в който й споделих от кое място съм тръгнала, по какъв начин съм работила по 16 часа за 400 лв. на месец. Беше изкарано, че нямам висше обучение, което е неистина. Завършила съм политология във Великотърновския университет “. Преди да стане певица е работила като сервитьорка и рецепционистка. Към политологията се е насочила по рекомендация на своята майка, само че несъмнено не й е пристрастеност.

Навън с Кулагин са се виждали два пъти, само че Диона не е имала време да го опознае. Със Стефан на Гала певицата също имаше пререкания. Част от думите му е приела като препоръки, от които може да си вземе поука, само че другите му слова са били за да я обиден. По този метод той не би се обърнал към Папи Ханс, да вземем за пример. „ На него не му пука за непознатото мнение, просто държи да изрази своето “, безапелационна е певицата.

Розмари, Ричард, Мира Добева са съквартирантите, от които Диона е видяла единствено положително. Като цяло дефинира другите участници като лицемерни и жадни за популярност. Петко пък съгласно нея е мъж с мъжкарско лъчение и държание, който заслужава да бъде водач в къщата. Бил е и единственият, който имал храброст да споделя нещата в очите, само че без да се присмива, както прави Стефан.

Най-голямата тъга на Денислава е отсъствието на майка й. Когато е била в 8 клас, родителката й отпътува да работи в Италия, татко й също, въпреки че след време той се е завърнал в родината. Диона е трябвало да се грижи за дребния си брат – да готви и пере, вместо да се забавлява в тийнейджърските си години с връстниците си на открито.

Колкото до признанията с произхода си – тя съобщи, че е безспорна християнка и не се срами от рода си. „ Смятам, че хората не трябва да се дефинираме по произхода ни. Все отново не бях очарована, когато Кулагин ми зададе въпроса за произхода ми, и желаех да приказвам с приятеля ми. Той ме поддържа, тъй като ме обича. А и считам, че в случай че някой се тормози от това, значи няма място в живота ми “, отсича рапърката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР