Диона пак размаха шпагата Вечно недоволната бивша рапърка и настояща поп

...
Диона пак размаха шпагата
Вечно недоволната бивша рапърка и настояща поп
Коментари Харесай

Диона сдъвка Теди Александрова!

Диона отново размаха шпагата

Вечно недоволната някогашна рапърка и сегашна поп фолк певица възропта против своя колежка. Обвини я, че поради нейното туткане не са създали още дуетната ария, която дали обещание на почитателите си преди месеци.

„ Заради нея на няколко пъти преправях нещата, снимах ги още веднъж и и още веднъж. За хиляден път мойта колежка смени мнението си. Добре, че се въоръжих с доста самообладание и върших многочислени взаимни отстъпки, та устоях на несъответстващото й държание, макар жегите на открито. Крайно непрофесионално  и незряло. От хиляди места бях предупреждавана, че тя е несериозна и не се отнася отговорно към работата, но аз не послушах. Толкова доста желаех да се случи тази дуетна ария “, ожали се свадливата ромка.

Дали това е оправданието й,че до момента не е направила нито един шлагер или тактичност да кори другите за това, само че Диона го стори. И сдъвка колежката си. Разбира се, тя не уточни непосредствено името й. Но почитателите й незабавно разконспирираха коя е въпросната колежка. Става дума за Теди Александрова.

Те припомниха, че преди време самата Диона се издаде в свое стори, че ще прави дует точно с Теди Александрова.Феновете към този момент чакат сингъла,  а самата Теди също удостовери версията, че е тя. Като пусна много провокативни фрагменти на бъдещото им парче, на персоналната си страница.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: Диона Теди Александрова чалга певици дует чалга война
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР