Диона, какво се случва... истина ли е това?, питат фенове

...
Диона, какво се случва... истина ли е това?, питат фенове
Коментари Харесай

Какво се случва? Изтекоха изненадващи снимки на Диона, феновете искат бързи отговори

" Диона, какво се случва... истина ли е това? ", питат почитатели на Диона, само че за момента тя не дава отговор на най-интересното нещо, което сега се приказва за нея.

Бременна ли е певицата? Слухът плъзна след присъединяване на Диона, на което бъдещата младоженка е в къса бяла рокличка, която обаче не е вталена. Факт е, че роклята основава заблуда за малко коремче, само че на този стадий не може да напишем " Имаме вест ". 

Виж още: Wow! Виктор Стоянов остана единствено по плочки, певицата Андреа хареса гледката

Фенове допускат, че певицата е към този момент в трети месец, а точно възможната бременност била повода за бързия годеж. Припомняме, че при започване на февруари Диона призна за годежа с гаджето ѝ. За годеника на Диона е известно, че е също от ромски генезис Диона не споделя за момента по кое време ще бъде сватбата, само че пък сподели, че да си сгодена е същото като да не си сгодена.

Виж още: Нова промяна? Тина от „ Един за различен “ се пусна без грим! 

Ако Диона се окаже бременна, това значи, че тази година ще има бейбу взрив в чалгата. Емилия роди неотдавна третия си правоприемник, Джена скоро следва да стане мама за повторно, носят се клюки обаче, че и Палома Митева е бременна за първи път, само че също не е доказано.

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР