Диона е поредният Съквартирант, който напусна Къщата на VIP Brother.

...
Диона е поредният Съквартирант, който напусна Къщата на VIP Brother.
Коментари Харесай

Диона напусна Къщата

Диона е следващият Съквартирант, който напусна Къщата на VIP Brother. Рапърката събра минимум позитивен избор от феновете и завърши присъединяване си. Пред Ники Кънчев тя показа, че е щастлива, само че съжалява, че не са я разбрали. Диона избра още веднъж Ричард да получи щита на SDI и по този метод мистър София, още веднъж е избавен. „ Ричард лъвското сърце “, възкликна Ники Кънчев.

По време на живото предаване през днешния ден, номинираните Съквартиранти още веднъж трябваше да застанат пред всички и да дават отговор на техните въпроси в „ Пощата на номинираните “.

Стефан беше питан за държанието си и нрава си и за какво непрекъснато спори с другите. Мъжът на Гала показа, че е пряк в връзките си с хората. Наско показа, че е затворен човек, само че към този момент се е отпуснал и е подготвен да се покаже, както и удостовери, че Мария Илиева му е помогнала в кариерата. Розмари сподели, че не харесва Ричард, а обича приятеля си, както и показа, че не се прави, че не схваща.

Диона сподели, че не е в Къщата, с цел да постанова мнение и също като Наско не може за толкоз малко да демонстрира себе си пред непознати. Според Петко водачи в Къщата са Стефан и Константин, а Кулагин не може да се промени и съгласно него той има диагноза и е уверен, че на открито гримьорът не се държи по този метод. Ева не съумя да убеди Съквартирантите и Биг Брадър, че е говорила против Мира в името на шоуто. Биг Брадър я помоли от тук нататък да се опита да е откровена.

Новата задача на Съквартирантите е „ Утопия “, за която през днешния ден бяха облечени друго и Биг Брадър ги наричаше с други имена. Повече за задачата, ще разберем на следващия ден по време на следващия епизод на шоуто от 21:00 часа по NOVA.

Кулагин провокира ново разделяне в Къщата

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР