Динко замлъкна. Той отказва да коментира случващото се с него

...
Динко замлъкна. Той отказва да коментира случващото се с него
Коментари Харесай

Динко показа гигантската си база и замлъкна

Динко замлъкна. Той отхвърля да разяснява протичащото се с него и последния му пост в Инстаграм е преди 4 дни, когато демонстрира базата си.
               

Замесен ли е Динко Вълев в проведена незаконна група за рекет и грабежи в региона на Ямбол? 

Това написа SafeNews, базирайки се на свои източници. По данни на медията Ловецът на бежанци е търсен от полицията от вторник, когато в региона на Ямбол е извършена акция на Министерство на вътрешните работи със арестувани 10 индивида.

От " Блиц " се свързаха с Динко Вълев, само че той въобще не пожела да разяснява тематиката.

" Хубав ден ви искам ", сбит бе Ловецът на бежанци пред медията ни.

Според изнесената информация обвиняването е за рекет и насила на аварирали и аварирали водачи на тирове. Групата е била на прицел на полицията отдавна, като по случая има голям брой разпитани очевидци, както и част от потърпевшите.

Самият Динко твърди, че не се търси, а е в болница с заплаха на живота.

Това е оповестил самият той пред " Флагман ".

„ Нямам  визия защо ми говорите, само че от няколко дни съм в болница, в тежко положение – с тромб и съсирване на кръвта. Едва ме избавиха “, е споделил Динко Вълев. Според информацията на SafeNews обаче, лекарят диагностицирал тежкото прединфарктно положение на Вълев, в действителност е негов непосредствен прочут.

Източници разкриват, че малко преди акцията Динко Вълев е бил предизвестен. Още щом чува новината за идното си задържане той бяга и два дни се укрива в региона на Свиленград и София, където леговище му дава една от любовниците му.

Това време му е задоволително да провежда и мнимото си разболяване. Лекарят диагностицирал тежкото прединфарктно положение на Вълев, в действителност е негов непосредствен прочут, с който търсеният, от години поддържа другарски връзки и е един от хората с които обикалят горите с АТВ-та.

Д-р Димитър Рунков е съдов хирург и е част от екипа на болница „ Сърце и мозък “ в гр. Бургас. Точно тази непосредственост с лекаря слага под подозрение и тежкото здравословно положение на Вълев.

Как е работила групата?

Собствениците на тирове изгаряли както с високата сума поискана в следствие за репатрирането, по този начин и със стока за десетки хиляди левове

Според изнесената информация, при злополука на пътя на товарен автомобил, групата на Динко се е появявала на местопроизшествието за негативно време.

Те репатрирали тежките транспортни средства до базите на Вълев. Когато притежателя на камиона отидел да си го прибере сумите, които са поисквани започвали от 5000 евро.

Ако пък водачът на тежкотоварния автомобил почине по време на някой случай, то групата се активизирала на най-много и ограбвала стоката от ремаркетата.

Тогава притежателите изгаряли както с високата сума поискана в следствие за репатрирането, по този начин и със стока за десетки хиляди левове.

Всеки момент се чака да изтече пътеката, по която Динко Вълев е признат в болница. Адвокатът му е подал молба в полицията Вълев самичък да се яви за разпит.

По всяка вероятност Ловецът на бежанци ще се снабди с обвиняване за управление на ОПГ за кражба на товари от авариралите тирове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР