Динко от Ямбол не си поплюва. Видео в социалните мрежи

...
Динко от Ямбол не си поплюва. Видео в социалните мрежи
Коментари Харесай

Чудо: Динко от Ямбол излекува поредния недъгав просяк

Динко от Ямбол не си поплюва. Видео в обществените мрежи сподели по какъв начин следващият уродлив бедняк в инвалидна количка стана, проходи и с две ръце събира пари от земята. През това време Динко непрекъснато го пита за какво лъже хората.

Просякът, правещ се на неработоспособен, кара хората да усещат съчувствие към него и да му дават пари. В региона на магазин „ ЛИДЛ “ в Равда, ямболският предприемач сподели образно по какъв начин мъж, просещ в инвалидна количка, проявяващ, че няма два крайници, в действителност ги крие в специфичен „ джоб “ под горната част на седалката.

„ Защо лъжеш, ве? Защо лъжеш хората? “, пита Динко от Ямбол в паметното видео, до момента в който сякаш безкракият мъж става и стартира да събира стотинките от земята. Ямболията му удря няколко шамара и го плюе, като изяснява на инцидентни минувачи, които питат за какво го бие, че в действителност става въпрос за лъжец.

Клошарят е съвсем като оня, който допреди дни беше „ без ръка “ и бе хванат от бургазлията Красен Парушев да се прави на безрък – посредством специфичен колан, в който скрива ръката си по този начин, че извън да наподобява все едно я няма. С решение, признато предходната година от Народното събрание, просията е легална паралелно с проституцията и няма законов метод тези измамници да бъдат осъдени от полиция или каквито и да е органи на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР