Динко и Людмила влязоха в остър спор в къщата на

...
Динко и Людмила влязоха в остър спор в къщата на
Коментари Харесай

Динко и Людмила влязоха в остър спор в къщата на Биг Брадър



Динко и Людмила влязоха в изострен спор в къщата на Биг Брадър. Захажаева го упрекна в неистина, откакто ямболията описа на какъв брой места в света е бил. Тя го укори по тази причина, че е излъгал, че ще влиза в къщата. „ Не ти се получи, скъпи. Ти си измъчвал хора на границата. “

„ Никога не съм мислил, че ще съм толкоз известен, колкото съм сега. Животът е една игра, по този начин ми е изнасяло - по този начин съм го споделил. Те политиците лъжат, пък аз ли няма “, призна ловецът на бежанци.

„ Показаха ти същността “. „ Ти си една балалайка, нямаш правила “, упрекна го майката на Албена Вулева.

„ Утре отново ще ги вържа и ще ги оставя да висят по дърветата. Какво вършат в България? “, разгневи се Динко.

Чуха се още обвинявания за изменничество.



Новата седмична задача ще даде начало на първите и единствени по рода си Зимни олимпийски игри в Нови хан. Съквартирантите ще бъдат разграничени на два тима, а всеки от тях ще би трябвало да премери сили с представител на другия тим в разнообразни дисциплини. Мотивацията и хъсът за победа още веднъж ще се върнат в Къщата, а кои звезди ще станат първите олимпийски първенци, ще разберем довечера.

По време на предаването нощес, феновете взеха решение с шоуто да се раздели рапърът Дий. На излизане той призна, че не му е достигнала душeвност, с цел да се пребори с играчите в Къщата, само че не съжалява, тъй като е намерил доста нови другари.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР