Ding е английска стартъп компания, занимаваща се с хардуер. След

...
Ding е английска стартъп компания, занимаваща се с хардуер. След
Коментари Харесай

Умен звънец свързан с wi-fi ни помага да видим кой е на вратата

Ding е британска стартъп компания, занимаваща се с хардуер. След сполучлива акция в платформата за споделено финансиране Seedrs компанията е събрала повече от 345 000 щатски $.

Тези пари ще се употребяват за производството на първия им артикул - звънец обвързван към wi-fi мрежата в дома. В момента той може да се поръча авансово посредством Indiegogo, написа уеб сайтът Tech Crunch.

В днешно време жилищните комплекси имат домофони, тъй че няма потребност да се слиза, с цел да се разбере кой е на вратата. Затова продуктът е изработен за хора, живеещи в къщи.

Главната цел на звънеца е да спести на хората ходенето до вратата всякога, когато някой позвъни. Продуктът се състои от бутон, обвързван с wi-fi, колонка, с която се чува звънеца и приложение, което разрешава на потребителя да приказва по телефона с индивида на вратата.

Освен това има и алтернатива, посредством която телефонът на потребителя звъни, когато звънецът на вратата бъде натиснат.

За някои може би продуктът не наподобява като нещо новаторско, като се имат поради другите сходни системи с функцият за отключване и заключване на врата. Причината за избора на производителя за по-проста технология е желанието да се избегне ненужната трудност и желанието системата да е подобаваща за всеки.

Очаква се, че продуктът да бъде подготвен до края на годината и целесъобразната му цена може да доближи до 195 щатски $. В момента звънецът може да се поръча авансово на цена от 140 щатски $.

We’ve just launched our #crowdfunding campaign on @Seedrs! Find out more on our page: https://t.co/tkyAGzLYVK pic.twitter.com/BskbKIOx1N
— Ding (@dingproducts) 30 май 2017 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР