Диневи Груп ще заведат дело срещу Волен Сидеров за неверни

...
Диневи Груп ще заведат дело срещу Волен Сидеров за неверни
Коментари Харесай

Диневи ще съдят Волен Сидеров

" Диневи Груп " ще заведат дело против Волен Сидеров за погрешни изказвания, излиза наяве от декларация до медиите. В контраофанзива против акцията на вицепремиера Валери Симеонов, в която бяха затворени " Какао бийч " и дискотека " Хедон " на плажа в Созопол, Сидеров демонстративно скъса пред телевизионните камери издаденото наставление за затварянето на заведенията, разгласи го за нелегално и упрекна, че  “се убива една част от бизнеса за сметка на друга. Други олигарси не се пипат с пръст. " Отправи и съответни подмятания, а в пост във фейсбук страницата си непосредствено написа, че " Симеонов върви да си почива при братя Диневи ", във връзка на които от " Диневи Груп " споделят:

" През последните дни по наш адрес бяха изречени погрешни изказвания от народния представител Волен Сидеров. Уважението към истината изисква да поясним:

Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги ревизира, са погрешни. Ние сме вложители и не управляваме директно икономически обекти. Отдаваме чартърен стотици пространства, включително и на „ Марина Диневи “- там развиват активност заведения за хранене, клубове, магазини и т.н.  Отговорност за тези заведения, във връзка с звук, качество на обслужване и други, носят обособените юридически лица, които са наши наематели. Държавните контролни органи контактуват с тях, не с нас. Отговор на въпроса, кое заведение какъв брой пъти е проверявано, може да бъде потърсено от обособените наематели.       

Изявлението, че членовете на всички държавни управления имат подарени жилища при нас е погрешно и в прорез с бизнес логиката. Нито един настоящ министър не е почивал и не е желал да почива гратис до момента при нас. За 29 години в бизнеса нищо не сме взели от страната и нямаме потребност да ни пазят политици. Твърдението, че „ Марина Диневи “ е издигната „ с груби нарушавания на екологията и строителните условия, а никой не ревизира това “,е погрешна операция. През последните 12 години яхтеното пристанище е проверявано от всички вероятни контролни органи на Република България – заключението им е, че всичко е законно.

Юристите ни към този момент приготвят документите за съда - всеки, който е изрекъл клюки, обидни квалификации и  неверни изказвания, които ощетяват бизнеса ни, ще дава отговор пред закона. "

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР