Динената диета е чудесен начин да се прочисти организмът ви

...
Динената диета е чудесен начин да се прочисти организмът ви
Коментари Харесай

Динена диета за стройна фигура

Динената диета е превъзходен метод да се прочисти организмът ви и да отслабнете относително бързо.

При пристъпването към тази сурова за някои диета всичко, с което би трябвало да се въоръжите е воля и...много любеница. Дневно може да се приема към 2.5 кг динени късчета плод, разпределени отмерено на пет хранения.

Препоръчително е да се яде по-малко количество любеница, в случай че имате високо кръвно налягане, понижаване притока на кръв, нефрит, подагра, бъбречни или чернодробни болести, камъни в бъбреците, проблеми с панкреаса, диабетично заболели сте или в случай че страдате от тежко затлъстяване.

Динята е извънреден мощен диуретик - откакто консумирате преобладаващо този ободрителен плод в продължение единствено на 5 дни, детоксикацията на клетките в тялото ви ще бъде осезаема и ще се почувствате пречистени, подмладени и заредени с доста сила.

 Динена диета за стройна фигура

Диуретичните и диетични свойства на динята са приети от дълго време. Специалисти обръщат внимание да се ядат единствено добре узрели дини, защото те съдържат най-вече витамини и минерали в композиция с минимум количество нитрати, чието превишаване не е потребно за организма.

Динята съдържа 6 % захар и към 92 % вода. Богата е на витамин С и витамин А. Съдържа също желязо и калций.

Продължителност на динената диета

Тази диета принадлежи към групата на рисковите моно-диети (при които е разрешено да се яде единствено един продукт). Поради това свое естество, нейният банкет не би трябвало да надвишава повече от 5-6 дни като дълготрайност.

През този закрепен интервал на хранителен режим ще се стабилизира количеството на натрий в органите ви, в резултат на това, ще се отървете от непотребните арестувани течности и шлаки в организма си.

Максималното целесъобразно количество при потреблението на любеница на ден се преценява по отношение на тежестта на човек. Около половин кг любеница се равнява на всеки 10 кг телесна маса.

Ако започнете да чувствате дискомфорт след първия ден на диетата, прекратете я неотложно и се консултирайте с вашия общопрактикуващ доктор, в случай че положението ви се е влошило.

Все отново, в случай че се усещат добре на втория ден от диетата, самоуверено продължете до края й.

При осъществяване в период на диетата ще бъдете в положение да загубите към 3-4 кг за 5-те дни. Не забравяйте да пиете доста течности. След това продължете с олекотената версия на тази вкусна диета за още 10 дни.

 Динена диета за стройна фигура

Десет дневен диетичен курс с диня-олекотена диета

Консумирайте това примерно меню, като го разнообразявате със сходни като калории артикули и ястия:

За закуска - 1 купичка овесена каша с 1 парче сирене.

След към два часа - хапнете 1 кг любеница.

За обяд – 200 гр. задушена риба или риба на пара, телешко или пилешко месо с 1 порция зеленчукова салата без сирене или ядки.

За вечеря - любеница още веднъж (половин кг любеница за всеки 15 кг от телесното ви тегло).

След общо петнадесетте дни съблюдаване на тази вкусна диета можете да загубите до 15 кг!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР