Династията на Тюдорите добави още две награди Еми, заедно с

...
Династията на Тюдорите добави още две награди Еми, заедно с
Коментари Харесай

Финалният сезон на `Династията на Тюдорите` по Epic Drama

Династията на Тюдорите добави още две награди " Еми ", дружно с безчет други оценки, към впечатляващата си сбирка през последната година. Навсякъде по света разпознават звездния актьорски състав, сюжет, постановка и полезности на продукцията. Сериалът се употребява с голямо почитание в промишлеността към този момент 10 години след премиерата му.

След като късият му брак с Ана Клевска е анулиран, крал Хенри VIII се впуска в нова връзка - този път с тийнейджърката Катрин Хауърд. 

Докато идването на Катрин е помрачено от неприязънта на дъщерята на Хенри лейди Мери и от сенките на личното му любовно минало, британският крал е изправен пред кървава религиозна промяна, комплицирани взаимоотношения със Шотландия и конспирация в кралския двор, подхранвана от хора с апетити към трона. След като изневярата на Катрин и невъзможността ѝ да му подсигури мъжки правоприемник я обричат на към този момент до болежка позната орис, кралят се дами за Катрин Пар.



Англия влиза в неразумна война с Франция, която оказва отрицателно въздействие на така и така нежното здраве на Хенри и силата на армията му. Когато спорът сред католиците и протестантите изважда на показ религиозните проблеми в цяла Европа, егоистичната полуда на Хенри доближава нови висоти и кралството му е застрашено от съсипия.

Новият сезон стартира във вторник, 11 септември, в 22:00, по трагичния тв канал Epic Drama.



Epic Drama е най-новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен в мрежата на А1 за клиенти на IPTV и кабелна ТВ през август, а от 1 септември – в HD за всички клиенти на тв услуга на оператора. ТВ каналът е разполагаем също и в ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 129 канал.

Сред министър председателите в стартовата скица бе основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “, в чийто втори сезон взе участие и Лив Тайлър и луксозният „ Версай “; в средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, на Цветница - „ Миниатюристът “, а през лятото текат всички сезони на паметния „ Династията на Тюдорите “.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР