Динамиката в модната индустрия винаги е била една от основните

Динамиката в модната индустрия винаги е била една от основните ...

Трансдженър на 10 г.: Дезмънд на модния подиум в Ню Йорк.Динамиката в модната индустрия винаги е била една от основните ѝ характеристики. Днес нещо е модерно, утре е демоде, на третия ден се завръща, а на четвъртия никой не помни какво е.

Същото се случва и със супермоделите – един ден си обикновено момиче, на втория ден си едно от най-известните лица и всички търсят теб за ревюта и рекламни кампании.

И ако преминаването на славата от Кейт Мос към Джиджи Хадид и от Синди Крауфорд към Кендъл Дженър може да се възприеме като приемственост, то оказва се, че наистина всяко правило има своите изключения.

Във време на скандали за правата на жените и равноправието между половете, една звезда меко казано открадна вниманието по време на Седмица на модата в Ню Йорк.

Дезмънд Наполис се появи на модния подиум за колекцията есен-зима 2018 година на Gypsy Sport и накара всички да си зададат един въпрос – Кое е това момче?

Дезмънд е едва 10-годишен, но вече е изявен активист и говорител на движението LGBTQIA (лесбийки, гей, бисексуален, трансджендър, ексцентричен, интерсексуален, асексуален).

Роден през 2007 година на първия ден на гей парада, младото момче е по-познато като „Desmond is Amazing“ ("Дезмънд е страхотен").

Откакто е на 6-годишна възраст, Наполис изявява страстта си да се облича в женски дрехи, а кариерата му започва след като е забелязан на гей парада през 2015 година.

От тогава насам, виждаме Дезмънд във видеоклипове, а очевидно ще свикнем с него и по време на Седмица на модата.

Още за новата звезда можете да разгледате в галерията на tialoto.bg
По публикацията работи: Криси Табачка

Източник: dnes.bg