Динамиката на съвремието наложи бърза адаптация на подрастващото поколение към

...
Динамиката на съвремието наложи бърза адаптация на подрастващото поколение към
Коментари Харесай

Откриват Международна кибершкола за малчугани във Варна

 Динамиката на съвремието наложи бърза акомодация на подрастващото потомство към работа с компютри. Също по този начин е реалност, че днешните малчугани отделят доста време за това да се ровят в интернет, употребявайки мобилните устройства главно за игри и нови приложения. Но задоволително ли е това за тяхното развиване и по какъв начин да трансформираме детския интерес, по този начин, че да е потребен и конструктивен? 

Скоростта на нахлуване на високите технологии в живота нараства с галактическа скорост и автоматизира доста сфери и единствено след няколко години доста от познатите на хората специалности ще изчезнат вечно.

В отговор на всички родители от Варна и района, които търсят различни благоприятни условия за цифрово обучение и прогрес на своите деца е новооткритото учебно заведение по програмиране KIBER-ONE, което има упоритостта, посредством новаторски решения да помогне на подрастващите да развият своето логическо и аналитично мислене, с цел да станат търсени експерти на пазара на труда. 

KIBER-ONE е част от интернационална верига учебни заведения, които завоюваха призове и международни награди от Организация на обединените нации и ЮНЕСКО за цифрово обучение в региона на цифровите и компютърните технологии. Руската школа KIBER-ONE е формален сътрудник на игровата платформа ROBLOX и работи в тясно съдействие с IT учебното заведение на SAMSUNG. 

Проектът KIBER-ONE има своите корени в Силиконовата котловина на Съединени американски щати, известна по целия свят като център на новаторски компании, свързани с развиването на компютърните технологии. 

Повечето стратегии за образование във варненското учебно заведение KIBER-ONE са написани от разработчиците на Силиконовата котловина и са приспособени от детски психолози за работа у нас. По този метод предоставяме на децата опция да получат най-новите познания, показа основният управител на кибершколата – госпожа Лилия Румянцева. 

Кибершколата във Варна работи с сътрудник, зает с огромен цифров план с висока успеваемост, отговарящ на интернационалните просветителни стандарти.  

Сега децата във Варна имат опция да  покачат равнището на компютърните познания.

Класовете в учебното заведение се водят от практикуващи цифрови специалисти в региона на компютърните технологии, надарени програмисти, които осъществят сполучливи планове за едни от най-големите цифрови колоси в света. 

Да създадем заниманието на децата пред компютрите освен забавно, само че и потребно. Ако детето не може да се откаже от компютъра или телефона, за какво да не превърнем това в негова специалност?   

Не е ли това чудесна опция на следващия ден Варна да се трансформира в цифров център с ново IT потомство от образовани млади програмисти, блогъри и ютубъри, а за какво не и цифрови гении, които може да основат новия Apple или Фейсбук? 

Всеки родител може да се възползва от опцията да заведе своето дете на безвъзмезден експериментален урок в кибершколата, на адрес – Варна, бул. Мария Луиза 9, ет.2

KIBER-ONE отвори порти и чака вашите деца!

За повече информация: kiber-one.bg

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР