Динамиката на политическата и обществената сцена в национален и глобален

...
Динамиката на политическата и обществената сцена в национален и глобален
Коментари Харесай

Психолог: След време, към този период от човешката история ще поглеждаме със срам

" Динамиката на политическата и публичната сцена в народен и световен мащаб е толкоз превзета от невротичност и всевъзможни психопатологии, че даже не ми се разясняват. Вече толкоз доста неща изписах откак стартира тази полуда, че към този момент няма доста смисъл да приказвам. Който е прогледнал - прогледнал е. Останалите в случай че още не им е просветнало - няма и да се случи, даже истината да ги удари с пестник в носа. Кой похлупен от боязън, кой гонещ обществена желателност, кой тотално зомбиран и с неподвижен мозък.

Едно обаче знам сигурно - след време, към този интервал от човешката история ще поглеждаме със позор ", във Facebook.
 Половината от хората по света са с нарушен сън поради пандемията Половината от хората по света са с нарушен сън поради пандемията
Половината човечество е с нарушен заради пандемията сън. Повече от 6 на всеки 10 души по света страдат от неприятен сън по време на Коронавирус пан...

" Както си коментирахме със скъпа другарка - в тези години, селищата и хората в директно съседство с кон,-цлагерите, до последно са стискали очи в доброволна тъпотия и слепота, отказвайки да повярват в очевидните обстоятелства: Да, тъкмо такива са лагерите, Да, тъкмо такива неща се случват в тях.

Колкото и да звучи чудовищно, необикновено, отвратително за осмисляне. След като ужасът е завършил, са ги водили да видят с очите си... и са припадали, повръщали и са губили мозъка и дума при неоспоримите доказателства пред очите им.

Та в случай че това е бил един от най-срамните епизоди в човешката история, то актуалният е вторият по мощ подобен. А може би към този момент даже се бори за състезание.

Всички тези, които сега стискат очи, не желаят даже да помислят, камо ли да погледнат истината в очите, заглушават истината и неуместните, некрасиви обстоятелства, ще платят жестока цена. Или ще получат безспорната независимост да пътешестват (по този или оня свят), или в случай че оцелеят без повреди, ще би трябвало да се оправят с моралната отговорност, че са били доброволни слепи и бездейни съучастници в закононарушение против човечеството. Особено най-запалените дейци - политици, медицински служащи, публицисти и всевъзможни инфлуенсъри, влияещи на публичното мнение и държание.
 В пандемията: Бил Гейтс, Марк Зукърбъг, Илон Мъск, Джеф Безос и много други богатеят В пандемията: Бил Гейтс, Марк Зукърбъг, Илон Мъск, Джеф Безос и много други богатеят
Много американски милиардери са нараснали доста благосъстоянието си през последните 17 месеца, макар пандемията от ковид, която...

В идните още по-трудни години, ще се наложи да работим по-усилено от всеки път върху вътрешния си свят, да почистваме остарели прочувствени рани, да премоделираме настройките, държанието, полезностите си. Да вземаме бързо решения за промени във всички аспекти на живота ни. И да стоим будни, с ясно схващане и обострени фини сетива, с цел да разграничаваме събитията на външната театрална сцена и да вземаме съответни решения за персоналния си свят.

Силата на разгръщането на духа и на човешкото схващане е голяма и на фона на тази опасност, тъмните сили владеещи човечеството от епохи, подхващат обезверени дейности с цел да върнат силата и контрола си. Титаничен конфликт, посред който повече от всеки път е нужно да укрепваме вътрешната си мощ, и в нея да вземаме решения за външния свят.

Ако търсите опора и насоки - търсете ги в Духа, силата на ясното схващане и в смисъла да създавате нещо свястно и носещо стойност на вас и на цялото. Търсете се и се събирайте с единомислещи, със сродни по дух хора. Забравете илюзията, че сте дребни и незначителни. Всеки един поотделно е важен, а дружно сме мощ. Ще преминем и през това. "

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР