Динамично темпо и няколко гола белязаха двустранната игра по време

...
Динамично темпо и няколко гола белязаха двустранната игра по време
Коментари Харесай

ЦСКА завърши първия етап от подготовката си, Илич доволен от играчите

Динамично движение и няколко гола белязаха двустранната игра по време на тренировката на ЦСКА. Наставникът Саша Илич раздели футболистите на две обединения, които в полувремена от по 30 минути демонстрираха доста усърдие и предпочитание за изява, заяви формалният уебсайт на клуба.

Младокът Марк-Емилио Папазов откри резултата в интерес на „ алените “ с техничен гол след асистенция на Станислав Шопов. Халфът действаше в средата на терена с другото ново попълнение - Лазар Туфегджич и двамата се понравиха с изобретателните си хрумвания.

Французинът Тибо Вион изравни за съперниците след центриране от ляво на Галин Минков. След почивката „ белите “ материализираха офанзивните си дейности с още три попадения. Йоан Баи приключи невъзмутимо отлична триходова комбинция с Вион и Браян Морено. След това Феде Варела се възползва от пробив и пас на Александър Бучков, а колумбиецът Морено съумя да увенчае дейната си игра с майсторски гол за крайното 4:1.

„ Доволен съм от желанието за игра. Добра динамичност, стойностни офанзиви и попадения. Имаме още доста работа в игрови и кондиционен проект. Разбира се, към момента е рано да давам оценки, само че несъмнено първия стадий от подготовката мина доста добре “, показа старши треньорът на ЦСКА Саша Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР