Динамично развиващата се ситуация с COVID-19 налага промени в организацията

...
Динамично развиващата се ситуация с COVID-19 налага промени в организацията
Коментари Харесай

Конференцията „Образование от А до #. Иновативното училище“ ще се проведе на открито

Динамично разрастващата се обстановка с COVID-19 постанова промени в организацията на Конференцията „ Образование от А до #. Иновативното учебно заведение “. Съобразено с новите разпореждания и противоепидемичните ограничения, събитието ще се организира навън и с следен достъп в пространството пред Форум „ Джон Атанасов “ при София Тех Парк този петък, 17 юли, с начален час 10:00.

Конференцията се организира по самодейност на икономическия портал Economic.bg, телевизионния водач NOVA, осведомителния портал Dir.bg и Портала на българските общини Kmeta.bg, в партньорство с най-голямата цифрова група Нетинфо и „ София Тех Парк “. В звук с тематиката, полемиката ще бъде предавана и във Фейсбук страниците на Новините на NOVA, Economic.bg, Dir.bg и Kmeta.bg, като всички заинтригувани ще имат опцията да задават своите въпроси в действително време.

Дискусия за бъдещето на електронното обучение среща експертните отзиви на шефове на учебни заведения, ректори на университети, представители на европейските и българските институции, както и на бизнеса, който предлага софтуерни решения. Участие ще вземат българският еврокомисар Мария Габриел с сектор „ Иновации, научни проучвания, просвета, обучение и юноша “, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, ръководителят на Комисията по образованието и науката при Народното събрание Милена Дамянова.
Конференцията е предизвикана от обстановката, в която потребността от съответно онлайн обучение в изискванията на изолираност се оказа приоритет. Какви са сюжетите, които стоят пред Министерството на образованието и науката за началото на новата образователна година – ще стане ясно по време на конференцията.

Моля, заради ограничавания брой места, потвърдете наличието си на e-mail: [email protected].
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР