Динамичната ситуация в България и по света, повишеният зрителски интерес

...
Динамичната ситуация в България и по света, повишеният зрителски интерес
Коментари Харесай

Повече новини по Bulgaria ON AIR

Динамичната обстановка в България и по света, нарасналият зрителски интерес към пандемията  COVID-19 и подхванатите от страната ограничения постановат промени в програмата на Bulgaria ON AIR. През идващите седмици националната телевизия, водена от убеждението, че „ новините не чакат “, концентрира още по-голям запас върху за основаването на в допълнение новинарско наличие, оповестиха от медията.

Повече новинарски излъчвания чакат феновете в интервала на изключителното състояние. Обедната емисия вести ще продължи да осведоми феновете за най-важното в 12, 30 часа, като в интервала от 14, 30 до 17, 30 Новините ON AIR ще се излъчват на всеки час. Централата емисия стартира преди всички останали – тъкмо в 18, 30 часа, а късните вести не престават да са с начален час 21, 30. Паралелно с нараствания брой излъчвания, Bulgaria ON AIR ще продължи да излъчва всички постоянни и изключителни брифинги, както в ефира, по този начин и в обществените си мрежи.

В утринните часове най-важните вести всеки ще може да наблюдава в ефира на „ България заран “, който от понеделник към този момент стартира с 30 минути по-късно – от 7 часа. Водещите Гергана Венкова и Златимир Йочев, които са измежду обичаните лица на феновете на Bulgaria ON AIR, водят независимо поради разделянето на телевизионните екипи за предварителна защита против разпространяване на ковид. По същата причина и всички изявленията с посетители в настоящите излъчвания се организират отдалечено в унисон с апела на малкия екран да бъдем #ОтговорниВкъщи.

В минутите, когато няма вести, Bulgaria ON AIR е заложила в програмата си интересни  документални поредици, както и качествени кино продукции. В прайм тайма си всяка делнична  вечер от 20,30 часа феновете могат да проследят и хитовия английски исторически сериал „ Полдарк “. Пред уикендите - още веднъж от 20,30 часа - Bulgaria ON AIR излъчва и известния биографичен сериал от Острова, който е награден с десетки отличия  – „ Виктория “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР