Динамичната ИТ инфраструктура вече се ползва по заявкаВ модерния свят

...
Динамичната ИТ инфраструктура вече се ползва по заявкаВ модерния свят
Коментари Харесай

Предприятието на бъдещето – базирано на облака и данните

Динамичната ИТ инфраструктура към този момент се употребява „ по поръчка ”

В модерния свят „ по поръчка ” инфраструктурата е автоматизирана и самообслужваща се и дава незабавна услуга, споделя Мартин Мозер (снимка: Рада Станева / TechNews.bg)

HPE цели да понижи въздействието на производството си върху околната среда посредством намаляване до 80% на нездравословните излъчвания към 2025 година . До 50 на 100 от употребяваната електрическа енергия в компанията ще бъде доставяна от възобновими енергийни източници, като дълготрайната цел е увеличение на този % до 100.

Технологичният колос възнамерява също по този начин да понижи въглеродния отпечатък посредством възстановяване на енергийната успеваемост на продуктите в портфолиото си 30 пъти. Тези световни екологични цели на HPE очерта Мартин Мозер, шеф продажби „ Хибридна ИТ инфраструктура и съгласуваност ”, CEEMA, по време на конференцията „ Интелигентни ИТ решения. Посока: Изкуствен разсъдък ”, проведена от Хюлет Пакард Ентърпрайз ръководена от Селектиум.

Компанията разгласи нови артикули в региона на сървърите за хибридна ИТ среда, интелигентната платформа за данни, съхранението в хибридните инфраструктури, хибридния облак и други Всички тези технологии построяват предприятието на бъдещето. То е по едно и също време насочено към краищата и сърцевината на мрежата (данните не се съхраняват в дейта центъра, а в рамките на мрежата), основано на облака и задвижвано от данните.

„ На предприятията е нужен е нов метод, който включва неконвенционална архитектура, неконвенционално програмиране и неконвенционални акселератори ”, съобщи Мартин Мозер (снимка: Рада Станева / TechNews.bg)

Днес динамичната инфраструктура се употребява „ по поръчка ”. Докато в остарелия свят тя дава ръчен и пореден развой на доставка, в модерния свят „ по поръчка ” (aaS) инфраструктурата е автоматизирана и самообслужваща се и дава незабавна услуга. „ На предприятията е нужен нов метод, който включва неконвенционална архитектура, неконвенционално програмиране и неконвенционални акселератори ”, акцентира Мартин Мозер.

„ Нашето стратегическото преимущество е в това, че влагаме в най-хубавите в региона си чиновници, технологии и сътрудници, което ни дава опция да предлагаме решения за мощни бизнес резултати на клиентите ”, сподели в умозаключение мениджърът.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР