Динамична предизборна атмосфера се наблюдава в Морската столица. Във Варна

...
Динамична предизборна атмосфера се наблюдава в Морската столица. Във Варна
Коментари Харесай

Костадинов и Портних на балотаж във Варна

Динамична предизборна атмосфера се следи в Морската столица. Във Варна като главен конкурент на актуалното ръководство, твърдо застава Костадин Костадинов.

Социолози плануват, че в най-лошият случай, той ще бъде на балотаж с актуалният кмет. Не е изключено Костадинов да бъде определен за кмет още на първи тур на Местни избори 2019 от жителите на Варна.

Последните вести към Иван Портних, свързани с по този начин наречения "Скандал Хайфа ", които бяха оповестени по време на предизборната конкуренция в някои български медии са една от повода за внезапния спад в доверието на варненци към сегашния кмет.

Според изявления в израелските медии от февруари 2018 година, след породен от варненския кмет скандал, същият е изпъден от Израел, а договорът за побратимяване сред двата града, който е готвен в продължение на една година, е провален.

При присъединяване си в телевизионно предаване Костадин Костадинов, беше помолен да отговори на въпрос на фен и да разяснява "Скандалът Хайфа ". Кандидатът за кмет прикани Портних да напусне предизборната конкуренция, защото сходно държание от страна на кмета на третия по величина град в България не е почтено, злепоставя страната ни и е опасност за междудържавните ни връзки с Израел. Костадинов разяснява и обстоятелството, че абсурдът е от февруари 2018 година и оттогава до в този момент не се е появила информация за него в българските медии.

Официален коментар на случилото се от страна на властимащите не последва, което приказва, че те още веднъж се пробват да прикрият случилото се.

Общинските съветници от опозицията в град Варна, започнаха да задават въпроси, за какво са дали своят вот изключително средства за заминаването на Портних за Хайфа, а в този момент не намират града в листата с побратимените градове. Междувременно в медиите излезе повторна информация за корист с парцел в последните дни, преди изборната конкуренция, която е осъществена от Иван Портних.

Друг от претендентите за кмет, посредством варненската медия "Moreto.net ", прикани всички кандидат-кметове да преминат през цялостни лабораторни проби за наркотична взаимозависимост и документално да заявяват неналичието на алкохолна взаимозависимост. Аргументите му са, че бъдещият кмет ще ръководи бюджет от половин милиард лв. и варненци имат право да знаят дали той е свободен от зависимости.

Тази бурна предизборна обстановка, дава забележителна преднина на Костадин Костадинов – претендент на Възраждане за кмет на Варна. Той е припознат от варненци, като човек от народа, който има познания, административен и управнически опит и не един път е разрешавал на пръв взор неразрешими проблеми.

Близо е до елементарните хора, вози се с тях в градския превоз, може да бъде срещнат на площада и е постоянно подготвен да поддържа всеки жител на Варна. В основата на неговата предизборна стратегия е ръководство покрай хората, бистрота при използването на обществени средства и интензивно присъединяване на самостоятелни специалисти, във взимането на дълготрайни решения за развиването на града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР