Динамична е ситуацията в лагерите на Черноморец“ и Спартак“ Плевен

...
Динамична е ситуацията в лагерите на Черноморец“ и Спартак“ Плевен
Коментари Харесай

Нов американски баскетболист пред дебют за Черноморец

Динамична е обстановката в лагерите на „ Черноморец “ и „ Спартак “ Плевен преди мача сред двата тима от 15-ия кръг в Националната баскетболна лига при мъжете.

Двубоят е на следващия ден, събота, от 19:00 часа в зала „ Бойчо Брънзов “.

Нашите чакат дебюта на 201-сантиметровият американец Джордан Тъкър, който преди дни подписа контракт с клуба до края на сезона. Ръководството на „ Черноморец “ прави всичко допустимо да картотекира крилото за значимия мач против плевенчани. Тъкър за последно е играл в шампионата на Македония. Той би трябвало да размени Кинг Революшън, който минава в саудитския „ Ал Ахли “. Заради травма, треньорът на „ Черноморец “ Васил Евтимов няма да може да разчита в следващ мач на шутинг гарда Николай Титков.

Съперникът на „ акулите “ в събота, „ Спартак “ ще бъде воден от нов треньор – някогашният народен селекционер Любомир Минчев, който пое поста преди дни от Тодор Тодоров. Последният остава в щаба на плевенчани като асистент. От „ Черноморец “ приканиха бургаските фенове и почитатели на баскетбола да изпълнят зала „ Бойчо Брънзов “ и се трансфорат в спомагателен шести състезател за тима.

Билетите за вход са по 7 лв.. Ученици и пенсионери ще влизат против 4 лв.. Безплатно ще гледат децата до 12 години. Съдии на дербито „ Черноморец “ – „ Спартак “ Плевен са Николай Цинцарски, Станимир Русев и Серафим Петров.

Във краткотрайното класиране, бургаският тим заема 7-мо място с актив от 18 точки – 5 победи и 8 загуби. „ Спартак “ е четвърти със 7 победи, 6 загуби и 20 точки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР