дин от най-успешните български сериали в телевизионния ефир – „Откраднат

...
дин от най-успешните български сериали в телевизионния ефир – „Откраднат
Коментари Харесай

Зрителите в активна възраст предпочетоха българския сериал "Откраднат живот"

дин от най-успешните български сериали в телевизионния ефир – „ Откраднат живот “, още веднъж е измежду акцентите в есенната стратегия на. Любовта на феновете отреди дългия живот на поредицата, която започва с юбилеен десети сезон – „ Антитела “.

Доказателство за високия интерес на феновете са данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент, които сочат, че първият епизод печели вниманието на аудиторията в дейна възраст.

Близо 30% от гледащите телевизия фенове сред 18 и 49 години са предпочели премиерата на десети сезон, което е повече от резултата на наличието на втората по гледаемост телевизия по същото време. Първият епизод на българския сериал „ Откраднат живот: Антитела “ е предпочетен от феновете в дейна възраст по отношение на турската поредност „ Завинаги “ на бТВ.


Стартът на новия сезон на здравната драма сподели на феновете действителността, пред която са изправени лекарите в „ Св. Анастасия “. Пристигането на младо семейство с дете за имунизация, обаче, пое непредвиден поврат и се трансформира в обстановка със заложници, която спря доктор Огнянова от дълго чаканата женитба с доктор Марио Ковачев. Ще съумеят ли обичаните лекари да се оправят с сложния миг, ще има ли въпреки всичко женитба или връзките сред Зорница и Марио ще бъдат обречени вечно – ще стане ясно в идващите епизоди на поредицата.

Не пропускайте да разберете довечера в „ Откраднат живот: Антитела “ от 20:00 ч. по
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР