Димо Тонев коментира взетите мерки за трафика в РусеТой бе

...
Димо Тонев коментира взетите мерки за трафика в РусеТой бе
Коментари Харесай

Кметът на Мартен: Мостът в Русе не е гумен и няма как да се разшири

Димо Тонев разяснява взетите ограничения за трафика в Русе

Той бе един от участниците в срещата през днешния ден със зам. – министъра на превоза Николай Найденов, оповестява в репортаж.

„ Трябва да мине известно време, с цел да забележим дали тези ограничения ще работят, само че прекъсването на тировете отвън Русе е една от ограниченията, които може би ще проработи до известна степен. Според мен пропускането през ГКПП-то би трябвало да стане по-бързо. Ако не може да стане, всички виждаме, че мостът в Русе е един, той не е гумен и няма по какъв начин да се разшири. 6 институции обработват документите на всички, които минават през Дунав мост, и съгласно мен другият вид е да се изнесат отвън територията на моста, а моста да служи както в другите страни за прекосяване с преграда, с номерче, както желаят в този момент да го създадат с буферния паркинг “, сподели Димо Тонев.

Кметът на Мартен разяснява още, че трафикът от тежкотоварни коли всеки месец се усилва и би трябвало добре да се реши дали потенциалът на буферния паркинг ще е задоволителен.

Трябва да се мисли и за други съответни ограничения.

„ Например да се стопират в другите градове, тъй като казусът да не го вършим местен, както е в този момент, а казусът е на цяла България, на цяла Европа. “, изясни той.

Според Димо Тонев би трябвало да мине време, с цел да може да се реши дали ограниченията са ефикасни.

„ Сега отново прекосяваме, само че с нараснало внимание. “, добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР