Димо Кръстев продължава със силните изяви за под 17-годишните на

...
Димо Кръстев продължава със силните изяви за под 17-годишните на
Коментари Харесай

Капитанът на юношеския ни национален отбор блести за "Фиорентина"

Димо Кръстев продължава със мощните изяви за под 17-годишните на " Фиорентина ". Капитанът на юношеския ни народен тим по футбол се разписа при равенството 1:1 със " Сампдория " в следващия си мощен мач.

Кръстев бе прецизен с глава след центриране от корнер, давайки задатък на " виолетовите ". Впоследствие българинът бе сменен поради болки в адукторите, а гостите изравниха от дузпа в самия завършек на дуела.

Попадението е второ за Кръстев с екипа на " Виола ". Дебютното пристигна при разгрома с 4:0 над " Виртус Ентела ". Юношите на " Фиорентина " не престават да се намират в подножието на местата, даващи право на присъединяване във финалите на шампионата.

Димо е корав титуляр за " Фиорентина " откогато мина на " Артемио Франки " от " Нефтохимик " през март предходната година. Талантливият отбранителен халф, който е с растеж от 195 см, е наследник на някогашния бранител Николай Кръстев, който дълго време носи екипите на бургаските " Нефтохимик " и " Черноморец ". Последният има мачове и за националния ни тим.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР